This site is associated with Kerala PSC Helper.com, Here you can Read and Download Previous Question Papers of Various Examination Conducted by Kerala PSC and Other important Organisations.

Female warden/Male Warden - 2

Releted Posts With this Label


31. Stainless steel is an alloy of :
(a) iron, copper and aluminium 
(b) iron, chromium and nickel
(c) zinc, copper and nickel 
(d) iron, nickel and manganese
32. A country has independence on 15th August :
(a) Korea (b) Nepal
(c) Pakistan (d) China
33. Fossils are found in :
(a) igneous rocks (b) sedimentary rocks
(c) metamorphic rocks (d) clay
34. Author of ‘Navabharathasilpikal’?
(a) N. Krishnan Nair (b) Karoor Nilakanda Pillai
(c) K.P. Kesavamenon (d) Sreekantan Nair
35. Indo Norvigian project is for the development of :
(a) fish industry (b) milk industry
(c) honey industry (d) cotton industry
36. What is horn of rhinoceros made of :
(a) calcium carbonate (b) cartilage
(c) hair (d) enamel
37. What is the ancient name of the state Orissa?
(a) Bhubaneshwar (b) Kalinga
(c) Patna (d) Khajarau
38. What do the letters H.B. on pencil stands for :
(a) hard brown (b) hard black
(c) heavy black (d) high brown
39. Scandinavien countries are :
(a) Norway, Sweden, Ireland and Poland 
(b) Finland, Sweden, Norway and Denmark
(c) Poland, Sweden, Denmark and Moscow 
(d) Denmark, Finland, Poland and Estonia.
40. Odour of garlic is due to the presence of :
(a) nitrates (b) sulphur compound
(c) carbohydrates (d) chlorides
41. A muscle of the body not attached on both ends :
(a) biceps muscle (b) tongue
(c) triceps muscle (d) striated muscle
42. Capital of Italy :
(a) Rome (b) Paris
(c) Manila (d) Oslo
43. Light year is a measure of :
(a) Distance (b) Speed
(c) Time (d) Luminous
44. A rocket works on the principle of :
(a) Angular momentum (b) Linear momentum
(c) Energy (d) Mass
45. For which candidate Rajiv Gandhi compaingning when he was assassinated?
(a) Indira Gandhi (b) Manmohan Singh
(c) Sonia Gandhi (d) Maragatham Chandrasekhar
46. The only country not named on its stamps :
(a) Nigeria (b) Australia
(c) Great Britain (d) Canada
47. The centre of appetite :
(a) Cerebellum (b) Cerebrum
(c) Cortex (d) Hypothalamus
48. The first thermal power plant in Kerala is in :
(a) Kayamkulam (b) Kannur
(c) Kottayam (d) Palakkad
49. Apiculture is the cultivation of :
(a) Flowering plants (b) Poultry
(c) Honey bees (d) Fishes
50. The only Asian country to share its name with a river :
(a) Indus (b) Ganges
(c) Jordan (d) Yamuna


ANSWERS



31.  (b) 
32. (a) 
33. (b) 
34. (b) 
35. (a) 
36. (c) 
37. (b) 
38. (b) 
39. (b) 
40. (b) 

41. (b)
42. (a) 
43. (a) 
44. (b) 
45. (d) 
46. (c) 
47. (d) 
48. (a) 
49. (c) 
50. (c)


Get Free Updates:
*Please click on the confirmation link sent in your Spam folder of Email*
Previous
Next Post »
0 Comments for "Female warden/Male Warden - 2"

 

Name of Post

Aaya Agricultural Assistant Grade 2 AGRICULTURAL OFFICER ARMED POLICE SUB INSPECTOR Assistant Compiler Assistant Electrical Inspector ASSISTANT GRADE II Assistant Labour Officer Assistant Salesman ASSISTANT TRANSPORT OFFICER BANKING ASSISTANCE BEAT FOREST OFFICER BINDER Block Development Officer Block Panchayath Secretary BOAT LASCAR CASHIER CHEMIST (CATTLE FEED PLANT) CIVIL EXCISE OFFICER CLERK/CASHIER CO-OPERATIVE BANK CLERK COMMERCIAL TAX OFFICER Company/Corporation Assistant Grade 2 Confidential Assistant Grade 1 / 2 / 3 Degree Level Exam Divisional Accountant Question DRAFTSMAN CIVIL DRIVER DRIVER CUM VEHICLE CLEANER DRIVER GRADE II DRIVER GRADE II (HDV) DRUGS INSPECTOR DTP OPERATOR Expected Questions Female warden FIELD ASSISTANT FIREMAN (Trainee) HOUSE KEEPER HSA HSA :- ARABIC HSST HSST : COMPUTER SCIENCE HSST : ENGLISH JUNIOR ASSISTANT JUNIOR ASSISTANT CUM TYPIST JUNIOR HEALTH INSPECTOR JUNIOR LAB ASSISTANT JUNIOR SCIENTIFIC OFFICER Kannada KSEB Sub-Engineer LAB ASSISTANT LABORATORY ASSISTANT LABORATORY TECHNICAL ASSISTANT Last Grade Servant LD Typist LDC LDC 2003 LDC 2005 Lecturer LECTURER IN FOOD SCIENCE LIBRARIAN Librarian Grade II LIFT OPERATOR LINEMAN LIVESTOCK INSPECTOR GRADE 2 LOWER DIVISION TYPIST LP SCHOOL ASSISTANT Male Warden Medical Records Librarian Grade II MODEL QUESTIONS Municipal Secretary Grade 3 Munnicipal Secretary OVERSEER PERSONAL ASSISTANT PHARMACIST GRADE 2 Police Constable POSTAL/SORTING ASSISTANT PSC Expected Questions PSC Question Bank REPORTER GRADE II RESEARCH OFFICER Reserve Conductor Sales Assistant Secretariat Assistant SECURITY GUARD SET Exam Special Branch Assistant STENO TYPIST GRADE II STENOGRAPHER Stenographer Grade II SUB INSPECTOR OF POLICE SURVEYOR GRADE II TAILORING INSTRUCTOR Tamil Teaching Posts TRACER TRADESMAN - SURVEY TRIBAL EXTENSION OFICER Typist Grade II VEO
Thanks for Your Visit, Visit Again. DISCLAIMER :- If any of the information available on this blog violates or infringes any of your copyright protection, leave a comment . This blog makes no representations as to accuracy, completeness, correctness or validity of any information on this site and will not be liable for any errors, or delays in this information. The information contained in this blog is subject to change without notice. All the content avilable on this blog is informational purpose only.Reproduction and republishing of contents from here to any other websites or blogs is strictly prohibited.
Template By Kunci Dunia