This site is associated with Kerala PSC Helper.com, Here you can Read and Download Previous Question Papers of Various Examination Conducted by Kerala PSC and Other important Organisations.

LAB ASSISTANT - 1

Releted Posts With this Label

1. Who was the Congress President when India attained Independence?
(a) Jawaharal Nehru (b) Sardar Patel
(c) J.B. Kripalani (d) Rajendra Prasad
2. The Macmohan line is the international border between:
(a) India and China (b) India and Pakistan
(c) India and Bangladesh (d) India and Bhutan
3. In which State of India is the headquarters of Oil and  Natural Gas Commission located?
(a) Assam (b) Uttharagand (c) Maharashtra (d) Uttar Pradesh
4. The Total population of India on the basis of 2001 census was nearer to the figure
(a) 700 million (b) 780 million (c) 850 million (d) 1027 million
5. Which country is known as the ‘Land of the Rising Sun?
(a) Japan (b) China (c) Mongolia (d) Taiwan
6. The currency of Russia is:
(a) Dollar (b) Pound (c) Rouble (d) Euro
7. The Finance Commission is normally expected to be constituted after a periodof:
(a) 3 years (b) 4 years (c) 5 years (d) 6 years
8. There is no provisions for the impeachment of ................ in the Constitution of India
(a) The President (b) The Governor
(c) The Chief Justice (d) The Prime Minister
9. Which among the following National Highway route is the longest?
(a) Agra-Mumbai (b) Delhi- Kolkata
(c) Chennai-Thane (d) Varanasi-Kanyakumari
10. Who is the supreme commander of Indian Armed Forces?
(a) President (b) Vice-President (c) Prime Minister (d) Speaker


ANSWERS

1. (c) 
2. (a)
3. (b)
4. (d) 
5. (a) 
6. (c) 
7. (c) 
8. (b) 
9. (d)
10. (a)

Get Free Updates:
*Please click on the confirmation link sent in your Spam folder of Email*
Previous
Next Post »
0 Comments for "LAB ASSISTANT - 1"

 

Name of Post

Aaya Agricultural Assistant Grade 2 AGRICULTURAL OFFICER ARMED POLICE SUB INSPECTOR Assistant Compiler Assistant Electrical Inspector ASSISTANT GRADE II Assistant Labour Officer Assistant Salesman ASSISTANT TRANSPORT OFFICER BANKING ASSISTANCE BEAT FOREST OFFICER BINDER Block Development Officer Block Panchayath Secretary BOAT LASCAR CASHIER CHEMIST (CATTLE FEED PLANT) CIVIL EXCISE OFFICER CLERK/CASHIER CO-OPERATIVE BANK CLERK COMMERCIAL TAX OFFICER Company/Corporation Assistant Grade 2 Confidential Assistant Grade 1 / 2 / 3 Degree Level Exam Divisional Accountant Question DRAFTSMAN CIVIL DRIVER DRIVER CUM VEHICLE CLEANER DRIVER GRADE II DRIVER GRADE II (HDV) DRUGS INSPECTOR DTP OPERATOR Expected Questions Female warden FIELD ASSISTANT FIREMAN (Trainee) HOUSE KEEPER HSA HSA :- ARABIC HSST HSST : COMPUTER SCIENCE HSST : ENGLISH JUNIOR ASSISTANT JUNIOR ASSISTANT CUM TYPIST JUNIOR HEALTH INSPECTOR JUNIOR LAB ASSISTANT JUNIOR SCIENTIFIC OFFICER Kannada KSEB Sub-Engineer LAB ASSISTANT LABORATORY ASSISTANT LABORATORY TECHNICAL ASSISTANT Last Grade Servant LD Typist LDC LDC 2003 LDC 2005 Lecturer LECTURER IN FOOD SCIENCE LIBRARIAN Librarian Grade II LIFT OPERATOR LINEMAN LIVESTOCK INSPECTOR GRADE 2 LOWER DIVISION TYPIST LP SCHOOL ASSISTANT Male Warden Medical Records Librarian Grade II MODEL QUESTIONS Municipal Secretary Grade 3 Munnicipal Secretary OVERSEER PERSONAL ASSISTANT PHARMACIST GRADE 2 Police Constable POSTAL/SORTING ASSISTANT PSC Expected Questions PSC Question Bank REPORTER GRADE II RESEARCH OFFICER Reserve Conductor Sales Assistant Secretariat Assistant SECURITY GUARD SET Exam Special Branch Assistant STENO TYPIST GRADE II STENOGRAPHER Stenographer Grade II SUB INSPECTOR OF POLICE SURVEYOR GRADE II TAILORING INSTRUCTOR Tamil Teaching Posts TRACER TRADESMAN - SURVEY TRIBAL EXTENSION OFICER Typist Grade II VEO
Thanks for Your Visit, Visit Again. DISCLAIMER :- If any of the information available on this blog violates or infringes any of your copyright protection, leave a comment . This blog makes no representations as to accuracy, completeness, correctness or validity of any information on this site and will not be liable for any errors, or delays in this information. The information contained in this blog is subject to change without notice. All the content avilable on this blog is informational purpose only.Reproduction and republishing of contents from here to any other websites or blogs is strictly prohibited.
Template By Kunci Dunia