This site is associated with Kerala PSC Helper.com, Here you can Read and Download Previous Question Papers of Various Examination Conducted by Kerala PSC and Other important Organisations.

LAB ASSISTANT - 5

Releted Posts With this Label


41. Which is the state with highest population growth rate?
(a) Kerala (b) Nagaland
(c) Madhya Pradesh (d) Uttar Pradesh
42. Which is the garden city of India?
(a) Hyderabad (b) Delhi (c) Bangalore (d) Secundrabad
43. How many languages are included in the Constitution of India?
( a) 20 ( b) 21 ( c) 22 ( d) 23
44. Which is the largest Peninsula in the world?
(a) Arabia (b) Denmark (c) South India (d) Sweden
45. Who first referred Mahatma Gandhi as the Father of Nation?
(a) Balagangadhara Tilak (b) Sardar Vallabhai Patel(c) Subhash Chandra Bose (d) Rabindranath Tagore
46. Which musician composed the raga ‘Priyadarshini’ on Mrs. Indira Gandhis death?
(a) Amjad Ali Khan (b) Ali Akbar Khan
(c) Allauddin Khan (d) Dakshina Moorthy
47. The words ‘Satyameva Jayate’ is taken from
(a) Isavasopanishad (b) Katopanishad
(c) Kenopanishad (d) Mundakopanishad
48. The biggest democratic country in the world
(a) America (b) India (c) Britain (d) Pakistan
49. Who was the first woman Chief Minister in India?
(a) Sarojini Naidu (b) Nandini Satpati
(c) Sucheta Kripalani (d) Padmaja Naidu
50. The monuments Red Fort in Delhi was built up by:
(a) Babar (b) Alauddin Khilji
(c) Qutab Uddin Aibak (d) Shajahan


ANSWERS

41. (b) 
42. (c) 
43. (c)
44. (a) 
45. (c) 
46. (a) 
47. (d) 
48. (b) 
49. (c)
50. (d)

Get Free Updates:
*Please click on the confirmation link sent in your Spam folder of Email*
Previous
Next Post »
0 Comments for "LAB ASSISTANT - 5"

 

Name of Post

Aaya Agricultural Assistant Grade 2 AGRICULTURAL OFFICER ARMED POLICE SUB INSPECTOR Assistant Compiler Assistant Electrical Inspector ASSISTANT GRADE II Assistant Labour Officer Assistant Salesman ASSISTANT TRANSPORT OFFICER BANKING ASSISTANCE BEAT FOREST OFFICER BINDER Block Development Officer Block Panchayath Secretary BOAT LASCAR CASHIER CHEMIST (CATTLE FEED PLANT) CIVIL EXCISE OFFICER CLERK/CASHIER CO-OPERATIVE BANK CLERK COMMERCIAL TAX OFFICER Company/Corporation Assistant Grade 2 Confidential Assistant Grade 1 / 2 / 3 Degree Level Exam Divisional Accountant Question DRAFTSMAN CIVIL DRIVER DRIVER CUM VEHICLE CLEANER DRIVER GRADE II DRIVER GRADE II (HDV) DRUGS INSPECTOR DTP OPERATOR Expected Questions Female warden FIELD ASSISTANT FIREMAN (Trainee) HOUSE KEEPER HSA HSA :- ARABIC HSST HSST : COMPUTER SCIENCE HSST : ENGLISH JUNIOR ASSISTANT JUNIOR ASSISTANT CUM TYPIST JUNIOR HEALTH INSPECTOR JUNIOR LAB ASSISTANT JUNIOR SCIENTIFIC OFFICER Kannada KSEB Sub-Engineer LAB ASSISTANT LABORATORY ASSISTANT LABORATORY TECHNICAL ASSISTANT Last Grade Servant LD Typist LDC LDC 2003 LDC 2005 Lecturer LECTURER IN FOOD SCIENCE LIBRARIAN Librarian Grade II LIFT OPERATOR LINEMAN LIVESTOCK INSPECTOR GRADE 2 LOWER DIVISION TYPIST LP SCHOOL ASSISTANT Male Warden Medical Records Librarian Grade II MODEL QUESTIONS Municipal Secretary Grade 3 Munnicipal Secretary OVERSEER PERSONAL ASSISTANT PHARMACIST GRADE 2 Police Constable POSTAL/SORTING ASSISTANT PSC Expected Questions PSC Question Bank REPORTER GRADE II RESEARCH OFFICER Reserve Conductor Sales Assistant Secretariat Assistant SECURITY GUARD SET Exam Special Branch Assistant STENO TYPIST GRADE II STENOGRAPHER Stenographer Grade II SUB INSPECTOR OF POLICE SURVEYOR GRADE II TAILORING INSTRUCTOR Tamil Teaching Posts TRACER TRADESMAN - SURVEY TRIBAL EXTENSION OFICER Typist Grade II VEO
Thanks for Your Visit, Visit Again. DISCLAIMER :- If any of the information available on this blog violates or infringes any of your copyright protection, leave a comment . This blog makes no representations as to accuracy, completeness, correctness or validity of any information on this site and will not be liable for any errors, or delays in this information. The information contained in this blog is subject to change without notice. All the content avilable on this blog is informational purpose only.Reproduction and republishing of contents from here to any other websites or blogs is strictly prohibited.
Template By Kunci Dunia