This site is associated with Kerala PSC Helper.com, Here you can Read and Download Previous Question Papers of Various Examination Conducted by Kerala PSC and Other important Organisations.

LAB ASSISTANT - 7

Releted Posts With this Label


61. 20g hydrogen peroxide out of 40g decomposed in 5 seconds. The rate of decomposition is ............ g/s.
(a) 1/2 (b) 2 (c) 4 (d) 8
62. Sleeping pills belong to the ground of chemicals called:
(a) stimulants (b) hallucinogens (c) narcotics (d) tranquillisers
63. Red blood cells live only upto..... days.
(a) Anal glands (b) Adrenal glands
(c) Bartholins gland (d) Prostate gland
64.Scent producng glands are
(a) Annal gland (b)Adrenal glands
 (c) Bartholins (d) Prostate glands
65. What is wrong about xerophytes?
(a) sunken stomata (b) small spiny leaves
(c) thick cuticles (d) larger number of stomata
66. In a star connection, the voltage at the point where the three phases meet is:
(a) 230V (b) Zero (c) 110 V (d) 400V
67. Natural radioactivity was discovered by:(a) Frederic Joliot (b) Marie Curie (c) Henry Becquerel (d)Ruther Ford
68. The nuclear fuel present in monozite is:
(a) thorium (b) neptunium (c) radium (d) polonium
69. In electronics...................... is known as the wonder child of electrons
(a) Computer (b) Transistor (c) I.C.Chips (d) Robots
70. Combination of two light nuclei to form a heavier nucleus with  the release of energy is known as:
(a) nuclear fission (b) nuclear fusion (c) transmutation (d) moderator


ANSWERS

61. (c)
62. (d) 
63. (c) 
64. (a) 
65. (d) 
66. (b) 
67. (c)
68. (a) 
69. (b) 
70. (b)

Get Free Updates:
*Please click on the confirmation link sent in your Spam folder of Email*
Previous
Next Post »
0 Comments for "LAB ASSISTANT - 7"

 

Name of Post

Aaya Agricultural Assistant Grade 2 AGRICULTURAL OFFICER ARMED POLICE SUB INSPECTOR Assistant Compiler Assistant Electrical Inspector ASSISTANT GRADE II Assistant Labour Officer Assistant Salesman ASSISTANT TRANSPORT OFFICER BANKING ASSISTANCE BEAT FOREST OFFICER BINDER Block Development Officer Block Panchayath Secretary BOAT LASCAR CASHIER CHEMIST (CATTLE FEED PLANT) CIVIL EXCISE OFFICER CLERK/CASHIER CO-OPERATIVE BANK CLERK COMMERCIAL TAX OFFICER Company/Corporation Assistant Grade 2 Confidential Assistant Grade 1 / 2 / 3 Degree Level Exam Divisional Accountant Question DRAFTSMAN CIVIL DRIVER DRIVER CUM VEHICLE CLEANER DRIVER GRADE II DRIVER GRADE II (HDV) DRUGS INSPECTOR DTP OPERATOR Expected Questions Female warden FIELD ASSISTANT FIREMAN (Trainee) HOUSE KEEPER HSA HSA :- ARABIC HSST HSST : COMPUTER SCIENCE HSST : ENGLISH JUNIOR ASSISTANT JUNIOR ASSISTANT CUM TYPIST JUNIOR HEALTH INSPECTOR JUNIOR LAB ASSISTANT JUNIOR SCIENTIFIC OFFICER Kannada KSEB Sub-Engineer LAB ASSISTANT LABORATORY ASSISTANT LABORATORY TECHNICAL ASSISTANT Last Grade Servant LD Typist LDC LDC 2003 LDC 2005 Lecturer LECTURER IN FOOD SCIENCE LIBRARIAN Librarian Grade II LIFT OPERATOR LINEMAN LIVESTOCK INSPECTOR GRADE 2 LOWER DIVISION TYPIST LP SCHOOL ASSISTANT Male Warden Medical Records Librarian Grade II MODEL QUESTIONS Municipal Secretary Grade 3 Munnicipal Secretary OVERSEER PERSONAL ASSISTANT PHARMACIST GRADE 2 Police Constable POSTAL/SORTING ASSISTANT PSC Expected Questions PSC Question Bank REPORTER GRADE II RESEARCH OFFICER Reserve Conductor Sales Assistant Secretariat Assistant SECURITY GUARD SET Exam Special Branch Assistant STENO TYPIST GRADE II STENOGRAPHER Stenographer Grade II SUB INSPECTOR OF POLICE SURVEYOR GRADE II TAILORING INSTRUCTOR Tamil Teaching Posts TRACER TRADESMAN - SURVEY TRIBAL EXTENSION OFICER Typist Grade II VEO
Thanks for Your Visit, Visit Again. DISCLAIMER :- If any of the information available on this blog violates or infringes any of your copyright protection, leave a comment . This blog makes no representations as to accuracy, completeness, correctness or validity of any information on this site and will not be liable for any errors, or delays in this information. The information contained in this blog is subject to change without notice. All the content avilable on this blog is informational purpose only.Reproduction and republishing of contents from here to any other websites or blogs is strictly prohibited.
Template By Kunci Dunia