This site is associated with Kerala PSC Helper.com, Here you can Read and Download Previous Question Papers of Various Examination Conducted by Kerala PSC and Other important Organisations.

Police Constable 2012 Part - 2

Releted Posts With this Label

21.BrahMos missile is being manufactured in collaboration with :____
ANS: Russia

22.Earth Hours is observed from 8.30 pm to 9.30 pm on :_____
ANS: March 27

23.When was Chandrayan 1 launched?
ANS: 2009

24.The museum at VSSC , Thumba is housed in a building that was ones a :____
ANS: ____

25.Interest for money in the S.B Account is calculated today on a :____
ANS: On the basis of the amount that has been in the account from 10th of the month to the month end.

26.A person who is famous for his population theory :____
ANS: Robert Malthus

27.The player who was the partner of Leander Paes to win 
Australian Open and Wimbledon mixed doubles :___
ANS: Cara Black

28.The FIFA World Cup 2010 was won by :____
ANS: Spain

29.Wyndham Championship is associated with :_____
ANS: Golf

30.A keralite that is found in Kerala and that Asian games and The Commonwealth Games 2010?
ANS: Preeja Sreedharan

31.A mineral that is found in Kerala and that could be fuel for the next generation Nuclear power plant?
ANS: Thoriyam

32.The film that bagged the Oscar Award for the best film in 2010:____
ANS: The Hurt Locker

33.The author of "The White Tiger"?
ANS: Aravind Adiga

34.The pl;ayer Viswanathan Anand defeated ______ at Sofia to win his 4th World Championship title.
ANS: Topalov

35.The national High Way that connects Kozhikkodu and Wayanad?
ANS: N.H 212

36.The country against which Sachin Thendulker scored his 50th test centuary:___
ANS: South Africa

37.Quit India Movement was started in :____
ANS: 1942

38.Guruayoor Sathyagraha was in :_____
ANS: 1931

39.A river that originates in Kerala and is a tributary of Kaveri:____
ANS: Bhavani

40.The length of the Kerala's uninterrupted inland navigation system:____
ANS: ____

41.The first Non-Aligned conference was held at :____
ANS: Belgrade
42.The U.N agency to help Children:___
ANS: UNICEF

43.The headquarters of International Court of Justice :____
ANS: Hague

44.The first secretary general of UN:____
ANS: Trygve Lie

45.Goa was integrated in Indian Union in :_____
ANS: 1961

46.The first Non-Congress Prime Minister:____
ANS: Morarji Desai

47.Bhakra Nangal Project is in :______
ANS: Panjab

48.The protest against the Rowlatt Act of 1919 led to :____
ANS: Jalianwala Bagh Massacre

49.A river that is a tributary of Ganga?
ANS: Yamuna

50.A river that flows westwards:_____
ANS: Tapti


Get Free Updates:
*Please click on the confirmation link sent in your Spam folder of Email*
Previous
Next Post »
0 Comments for "Police Constable 2012 Part - 2"

 

Name of Post

Aaya Agricultural Assistant Grade 2 AGRICULTURAL OFFICER ARMED POLICE SUB INSPECTOR Assistant Compiler Assistant Electrical Inspector ASSISTANT GRADE II Assistant Labour Officer Assistant Salesman ASSISTANT TRANSPORT OFFICER BANKING ASSISTANCE BEAT FOREST OFFICER BINDER Block Development Officer Block Panchayath Secretary BOAT LASCAR CASHIER CHEMIST (CATTLE FEED PLANT) CIVIL EXCISE OFFICER CLERK/CASHIER CO-OPERATIVE BANK CLERK COMMERCIAL TAX OFFICER Company/Corporation Assistant Grade 2 Confidential Assistant Grade 1 / 2 / 3 Degree Level Exam Divisional Accountant Question DRAFTSMAN CIVIL DRIVER DRIVER CUM VEHICLE CLEANER DRIVER GRADE II DRIVER GRADE II (HDV) DRUGS INSPECTOR DTP OPERATOR Expected Questions Female warden FIELD ASSISTANT FIREMAN (Trainee) HOUSE KEEPER HSA HSA :- ARABIC HSST HSST : COMPUTER SCIENCE HSST : ENGLISH JUNIOR ASSISTANT JUNIOR ASSISTANT CUM TYPIST JUNIOR HEALTH INSPECTOR JUNIOR LAB ASSISTANT JUNIOR SCIENTIFIC OFFICER Kannada KSEB Sub-Engineer LAB ASSISTANT LABORATORY ASSISTANT LABORATORY TECHNICAL ASSISTANT Last Grade Servant LD Typist LDC LDC 2003 LDC 2005 Lecturer LECTURER IN FOOD SCIENCE LIBRARIAN Librarian Grade II LIFT OPERATOR LINEMAN LIVESTOCK INSPECTOR GRADE 2 LOWER DIVISION TYPIST LP SCHOOL ASSISTANT Male Warden Medical Records Librarian Grade II MODEL QUESTIONS Municipal Secretary Grade 3 Munnicipal Secretary OVERSEER PERSONAL ASSISTANT PHARMACIST GRADE 2 Police Constable POSTAL/SORTING ASSISTANT PSC Expected Questions PSC Question Bank REPORTER GRADE II RESEARCH OFFICER Reserve Conductor Sales Assistant Secretariat Assistant SECURITY GUARD SET Exam Special Branch Assistant STENO TYPIST GRADE II STENOGRAPHER Stenographer Grade II SUB INSPECTOR OF POLICE SURVEYOR GRADE II TAILORING INSTRUCTOR Tamil Teaching Posts TRACER TRADESMAN - SURVEY TRIBAL EXTENSION OFICER Typist Grade II VEO
Thanks for Your Visit, Visit Again. DISCLAIMER :- If any of the information available on this blog violates or infringes any of your copyright protection, leave a comment . This blog makes no representations as to accuracy, completeness, correctness or validity of any information on this site and will not be liable for any errors, or delays in this information. The information contained in this blog is subject to change without notice. All the content avilable on this blog is informational purpose only.Reproduction and republishing of contents from here to any other websites or blogs is strictly prohibited.
Template By Kunci Dunia