This site is associated with Kerala PSC Helper.com, Here you can Read and Download Previous Question Papers of Various Examination Conducted by Kerala PSC and Other important Organisations.

Police Constable 2012 Part - 1

Releted Posts With this Label

1.Winner of Nobel Peace Prize in 2010 ? 
ANS:Liu Xiaobo 
2.The designer of the new unique symbol for Indian Rupee?

ANS: D.Udayakumar 

3.Under the right to information Act the maximum penalty that can be imposed on an officer who fails to supply the information sought for is rupees?
ANS:Rs : 25,000/- 
4.The winner of Indonesia Open Series 2010 ?
ANS: Saina Nehwal
5.Head Quarters of Air India Express ?
ANS: Kochi
6.The nuclear submarine that is being built for the Indian Navy :______
ANS:  INS Arihant 
7.According to the Women's Reservation Bill 2008 passed by the Rajya Sabha the percentage of the seats in the Lok Sabha and State Assembly earmarked for women.
ANS: 33%
8.The country that is referred to as the eighth continent because of its bio-diversity from the rest of the world :
ANS: Madagascar
9.The total Number of members of the U.N at the end of 2010:
ANS: 192
10The country in which the large Hadron Collider is partially situated?
ANS: Switzerland
11.The chemical that is founded in the largest quantity in the sun?
ANS:  Hydrogen 
12.The year in which the Kyoto Protocol was adopted?
ANS: 2005
13.A disease that does not fall into the category of life-style disease?
ANS: Maleriya
14.The constitutional amendment that removed all doubts regarding the power of the parliament to amend the constitution was made in the year:
ANS: 1977
15.Which of the following is Not a fundamental Right?
ANS: Right to Property
16.When was the Indian Constitution finally adopted?
ANS:  26 November 1949
17.The foreign power that was defeated in the battle of Kulachal in 1741?
ANS:  The Dutch
18.The winner of Kendra sahithya Acadamy Award in 2010?
ANS:  M.P.Virendrakumar
19.May 5 is associated with?
ANS:  Kunjan Nambiar
20.First Indian to go to Space?
ANS:  Rakesh Sharma

Get Free Updates:
*Please click on the confirmation link sent in your Spam folder of Email*
Previous
Next Post »
0 Comments for "Police Constable 2012 Part - 1"

 

Name of Post

Aaya Agricultural Assistant Grade 2 AGRICULTURAL OFFICER ARMED POLICE SUB INSPECTOR Assistant Compiler Assistant Electrical Inspector ASSISTANT GRADE II Assistant Labour Officer Assistant Salesman ASSISTANT TRANSPORT OFFICER BANKING ASSISTANCE BEAT FOREST OFFICER BINDER Block Development Officer Block Panchayath Secretary BOAT LASCAR CASHIER CHEMIST (CATTLE FEED PLANT) CIVIL EXCISE OFFICER CLERK/CASHIER CO-OPERATIVE BANK CLERK COMMERCIAL TAX OFFICER Company/Corporation Assistant Grade 2 Confidential Assistant Grade 1 / 2 / 3 Degree Level Exam Divisional Accountant Question DRAFTSMAN CIVIL DRIVER DRIVER CUM VEHICLE CLEANER DRIVER GRADE II DRIVER GRADE II (HDV) DRUGS INSPECTOR DTP OPERATOR Expected Questions Female warden FIELD ASSISTANT FIREMAN (Trainee) HOUSE KEEPER HSA HSA :- ARABIC HSST HSST : COMPUTER SCIENCE HSST : ENGLISH JUNIOR ASSISTANT JUNIOR ASSISTANT CUM TYPIST JUNIOR HEALTH INSPECTOR JUNIOR LAB ASSISTANT JUNIOR SCIENTIFIC OFFICER Kannada KSEB Sub-Engineer LAB ASSISTANT LABORATORY ASSISTANT LABORATORY TECHNICAL ASSISTANT Last Grade Servant LD Typist LDC LDC 2003 LDC 2005 Lecturer LECTURER IN FOOD SCIENCE LIBRARIAN Librarian Grade II LIFT OPERATOR LINEMAN LIVESTOCK INSPECTOR GRADE 2 LOWER DIVISION TYPIST LP SCHOOL ASSISTANT Male Warden Medical Records Librarian Grade II MODEL QUESTIONS Municipal Secretary Grade 3 Munnicipal Secretary OVERSEER PERSONAL ASSISTANT PHARMACIST GRADE 2 Police Constable POSTAL/SORTING ASSISTANT PSC Expected Questions PSC Question Bank REPORTER GRADE II RESEARCH OFFICER Reserve Conductor Sales Assistant Secretariat Assistant SECURITY GUARD SET Exam Special Branch Assistant STENO TYPIST GRADE II STENOGRAPHER Stenographer Grade II SUB INSPECTOR OF POLICE SURVEYOR GRADE II TAILORING INSTRUCTOR Tamil Teaching Posts TRACER TRADESMAN - SURVEY TRIBAL EXTENSION OFICER Typist Grade II VEO
Thanks for Your Visit, Visit Again. DISCLAIMER :- If any of the information available on this blog violates or infringes any of your copyright protection, leave a comment . This blog makes no representations as to accuracy, completeness, correctness or validity of any information on this site and will not be liable for any errors, or delays in this information. The information contained in this blog is subject to change without notice. All the content avilable on this blog is informational purpose only.Reproduction and republishing of contents from here to any other websites or blogs is strictly prohibited.
Template By Kunci Dunia