This site is associated with Kerala PSC Helper.com, Here you can Read and Download Previous Question Papers of Various Examination Conducted by Kerala PSC and Other important Organisations.

Assistant Grade 2 (Information Technology)

Releted Posts With this Label

Kerala Public Service Commission Assistant Grade 2 in Kerala State Beverages and Manufacturing and Marketing Corporation Ltd Previous Question Paper. This Examination is held on 25 July 2015 by Public Service Commission in Various Centers Around Kerala. Please Read the following Question and Score More Mark in Your Upcoming Examination Of Kerala Public Service Commission.
---------------------------
1. The Walkie Talkie is an example of which mode of communication? 
(A) Simplex 
(B) HalfDuplex 
(C) Duplex 
(D) None of the above 
Answer :- Half Duplex
2. A device that combines data from multiple computers and load them on a commo - communication channel is : 
(A) Modem. 
(B) Repeater 
(C) Multiplexer 
(D) Encoder 
Answer :- Multiplexer
3. In the e-mail address admin@vms.org, “vms" is the : 
(A) Host name with commercial domain 
(B) Host name with non-commercial domain 
(C) Client name with educational domain 
(D) Client name with government domain 
Answer :- Host name with non-commercial domain
4. _____ is the modification of software to remove or disable features which are undesirable by a person. 
(A) Software hacking 
(B) Software licensing 
(C) Software piracy · 
(D) Software cracking 
Answer :- Software cracking
5. Ice Cream Sandwich and Jelly bean are the latest versions of which Operating System? 
(A) Ubuntu 
(B) Android 
(C) Apple 
(D) Unix 
Answer :- Android
6. E-mail that appears to have been originated from one source when it was actually sent from another source is referred to as : 
(A) E-mail Spoofing 
(B) E-mail Bombing
(C) E-mail Spamming 
(D) None of the above 
Answer :- E-mail Spoofing
7. When did Information Technology Act come into force in India? 
(A) Oct 17th 2000 
(B) Oct 17th 2001
(C) June 4th 2000 
(D) June 4, 2001
Answer :- Oct 17th 2001
8.  Data diddling involves : 
(A) Destroying data before input to the computer 
(B) Unauthorized copying of data 
(C) Changing data into information  
(D) Changing data prior or during input to the computer 
Answer :- Changing data prior or during input to the computer
9. Which hardware device is used to interconnect different types of networks with different protocols? - 
(A) Bridge 
(B) Router 
(C) Gateway 
(D) Repeater 
Answer :- Gateway
10. A collection of four bits is called : 
(A) Nibble 
(B) Byte 
(C) Word 
(D) Double word 
Answer :- Nibble
General Knowledge Questions 
Assistant Grade 2 (India and Kerala)
Assistant Grade 2 (Science)
Assistant Grade 2 (Social Welfare Schemes)
Assistant Grade 2 (Constitution of India)
Assistant Grade 2 (Information Technology)
Mathematics Questions is Here
Mental Ability Question is Here
English Grammar Question is Here
Follow Us On TWITTER FACEBOOK Google+ | Youtube
Expected Cut Off Mark is Here
Get Free Updates:
*Please click on the confirmation link sent in your Spam folder of Email*
Previous
Next Post »
1 Comments for "Assistant Grade 2 (Information Technology)"

it act is 17 october 2000 not 2001

 

Name of Post

Aaya Agricultural Assistant Grade 2 AGRICULTURAL OFFICER ARMED POLICE SUB INSPECTOR Assistant Compiler Assistant Electrical Inspector ASSISTANT GRADE II Assistant Labour Officer Assistant Salesman ASSISTANT TRANSPORT OFFICER BANKING ASSISTANCE BEAT FOREST OFFICER BINDER Block Development Officer Block Panchayath Secretary BOAT LASCAR CASHIER CHEMIST (CATTLE FEED PLANT) CIVIL EXCISE OFFICER CLERK/CASHIER CO-OPERATIVE BANK CLERK COMMERCIAL TAX OFFICER Company/Corporation Assistant Grade 2 Confidential Assistant Grade 1 / 2 / 3 Degree Level Exam Divisional Accountant Question DRAFTSMAN CIVIL DRIVER DRIVER CUM VEHICLE CLEANER DRIVER GRADE II DRIVER GRADE II (HDV) DRUGS INSPECTOR DTP OPERATOR Expected Questions Female warden FIELD ASSISTANT FIREMAN (Trainee) HOUSE KEEPER HSA HSA :- ARABIC HSST HSST : COMPUTER SCIENCE HSST : ENGLISH JUNIOR ASSISTANT JUNIOR ASSISTANT CUM TYPIST JUNIOR HEALTH INSPECTOR JUNIOR LAB ASSISTANT JUNIOR SCIENTIFIC OFFICER Kannada KSEB Sub-Engineer LAB ASSISTANT LABORATORY ASSISTANT LABORATORY TECHNICAL ASSISTANT Last Grade Servant LD Typist LDC LDC 2003 LDC 2005 Lecturer LECTURER IN FOOD SCIENCE LIBRARIAN Librarian Grade II LIFT OPERATOR LINEMAN LIVESTOCK INSPECTOR GRADE 2 LOWER DIVISION TYPIST LP SCHOOL ASSISTANT Male Warden Medical Records Librarian Grade II MODEL QUESTIONS Municipal Secretary Grade 3 Munnicipal Secretary OVERSEER PERSONAL ASSISTANT PHARMACIST GRADE 2 Police Constable POSTAL/SORTING ASSISTANT PSC Expected Questions PSC Question Bank REPORTER GRADE II RESEARCH OFFICER Reserve Conductor Sales Assistant Secretariat Assistant SECURITY GUARD SET Exam Special Branch Assistant STENO TYPIST GRADE II STENOGRAPHER Stenographer Grade II SUB INSPECTOR OF POLICE SURVEYOR GRADE II TAILORING INSTRUCTOR Tamil Teaching Posts TRACER TRADESMAN - SURVEY TRIBAL EXTENSION OFICER Typist Grade II VEO
Thanks for Your Visit, Visit Again. DISCLAIMER :- If any of the information available on this blog violates or infringes any of your copyright protection, leave a comment . This blog makes no representations as to accuracy, completeness, correctness or validity of any information on this site and will not be liable for any errors, or delays in this information. The information contained in this blog is subject to change without notice. All the content avilable on this blog is informational purpose only.Reproduction and republishing of contents from here to any other websites or blogs is strictly prohibited.
Template By Kunci Dunia