This site is associated with Kerala PSC Helper.com, Here you can Read and Download Previous Question Papers of Various Examination Conducted by Kerala PSC and Other important Organisations.

Kerala PSC FIREMAN Examination Previous Question Paper

Releted Posts With this Label

FIREMAN Examination Answer Key | PSC FIREMAN Examination Answer Key | Kerala PSC FIREMAN Examination Answer Key | Answer Key of FIREMAN Examination | Answer Key of PSC FIREMAN Examination | Answer Key of Kerala PSC FIREMAN Examination | FIREMAN 2015 Answer Key | Kerala PSC FIREMAN 2015 Answer Key | Kerala PSC FIREMAN Examination 2015 Answer Key |
----

21. The real name of Dr.Palpu, the social reformer of Kerala?
Answer :- Pathmanabhan

22. Who was the founder and publisher of the newspaper 'Swdeshabhimani'?
Answer :- Vakkom Abdulkhadar Moulavi

23. The river Bhavani is orginated and flows from which plateau of Kerala?
Answer :- Palakkad Plateau

24. The Vice Chairman of Rajya Sabha?
Answer :- P.J.Kuryan

25. Who is the first women President of WHO (World Health Organisation)?
Answer :- Groharlen Brundland

26. The 'Nehru Report' of 1928 is related with?
Answer :- Mothilal Nehru

27. The beginning of 1857 revolt is on?
Answer :- 10th May 1857

28. The Vice Chancellor of Thunchath Ezhuthachan Malayalam University is?
Answer :- K.Jayakumar

29. In which year Silent Valley declared as a National Park?
Answer :- 1984

30. The poem 'Prarodhanam' is written by?
Answer :- Kumaran Asan
SCIENCE / Indian History / Kerala History / Constitution of India / Economics / Current Affairs / Questions are available :- 
GK Questions 1 ; 
GK Questions 2
GK Questions 3
GK Questions 4 ; 
GK Questions 5
GK Questions 6;
English Grammar Questions are available :- 
ENGLISH Questions 1;
English Questions 2;
Maths and MA Questions are available :- 
MEntal Ability Questions ;
Mathematics Questions ;
Get Free Updates:
*Please click on the confirmation link sent in your Spam folder of Email*
Previous
Next Post »
 

Name of Post

Aaya Agricultural Assistant Grade 2 AGRICULTURAL OFFICER ARMED POLICE SUB INSPECTOR Assistant Compiler Assistant Electrical Inspector ASSISTANT GRADE II Assistant Labour Officer Assistant Salesman ASSISTANT TRANSPORT OFFICER BANKING ASSISTANCE BEAT FOREST OFFICER BINDER Block Development Officer Block Panchayath Secretary BOAT LASCAR CASHIER CHEMIST (CATTLE FEED PLANT) CIVIL EXCISE OFFICER CLERK/CASHIER CO-OPERATIVE BANK CLERK COMMERCIAL TAX OFFICER Company/Corporation Assistant Grade 2 Confidential Assistant Grade 1 / 2 / 3 Degree Level Exam Divisional Accountant Question DRAFTSMAN CIVIL DRIVER DRIVER CUM VEHICLE CLEANER DRIVER GRADE II DRIVER GRADE II (HDV) DRUGS INSPECTOR DTP OPERATOR Expected Questions Female warden FIELD ASSISTANT FIREMAN (Trainee) HOUSE KEEPER HSA HSA :- ARABIC HSST HSST : COMPUTER SCIENCE HSST : ENGLISH JUNIOR ASSISTANT JUNIOR ASSISTANT CUM TYPIST JUNIOR HEALTH INSPECTOR JUNIOR LAB ASSISTANT JUNIOR SCIENTIFIC OFFICER Kannada KSEB Sub-Engineer LAB ASSISTANT LABORATORY ASSISTANT LABORATORY TECHNICAL ASSISTANT Last Grade Servant LD Typist LDC LDC 2003 LDC 2005 Lecturer LECTURER IN FOOD SCIENCE LIBRARIAN Librarian Grade II LIFT OPERATOR LINEMAN LIVESTOCK INSPECTOR GRADE 2 LOWER DIVISION TYPIST LP SCHOOL ASSISTANT Male Warden Medical Records Librarian Grade II MODEL QUESTIONS Municipal Secretary Grade 3 Munnicipal Secretary OVERSEER PERSONAL ASSISTANT PHARMACIST GRADE 2 Police Constable POSTAL/SORTING ASSISTANT PSC Expected Questions PSC Question Bank REPORTER GRADE II RESEARCH OFFICER Reserve Conductor Sales Assistant Secretariat Assistant SECURITY GUARD SET Exam Special Branch Assistant STENO TYPIST GRADE II STENOGRAPHER Stenographer Grade II SUB INSPECTOR OF POLICE SURVEYOR GRADE II TAILORING INSTRUCTOR Tamil Teaching Posts TRACER TRADESMAN - SURVEY TRIBAL EXTENSION OFICER Typist Grade II VEO
Thanks for Your Visit, Visit Again. DISCLAIMER :- If any of the information available on this blog violates or infringes any of your copyright protection, leave a comment . This blog makes no representations as to accuracy, completeness, correctness or validity of any information on this site and will not be liable for any errors, or delays in this information. The information contained in this blog is subject to change without notice. All the content avilable on this blog is informational purpose only.Reproduction and republishing of contents from here to any other websites or blogs is strictly prohibited.
Template By Kunci Dunia