This site is associated with Kerala PSC Helper.com, Here you can Read and Download Previous Question Papers of Various Examination Conducted by Kerala PSC and Other important Organisations.

Kerala PSC FIREMAN Examination Previous Question Paper

Releted Posts With this Label

FIREMAN Examination Answer Key | PSC FIREMAN Examination Answer Key | Kerala PSC FIREMAN Examination Answer Key | Answer Key of FIREMAN Examination | Answer Key of PSC FIREMAN Examination | Answer Key of Kerala PSC FIREMAN Examination | FIREMAN 2015 Answer Key | Kerala PSC FIREMAN 2015 Answer Key | Kerala PSC FIREMAN Examination 2015 Answer Key |
----

31. Which is the following disease is not caused by water pollution?
Answer :- Malaria

32. The war Kalinga is associated with?
Answer :- Asoka

33. The first country in the world to eliminate Mother-to-Child transmission of HIV and Syphilis?
Answer :- Cuba

34. World Enviornment Day was observed on?
Answer :- June 5

35. A person who spends large amounts of leisure time to operating a computer?
Answer :- Mouse Potato

36. The state of India where the Election Identity Card was firstly issued?
Answer :- Hariyana

37. The name of rescue and relief operation in Nepal by the Government of India in the aftermath of the 2015 Nepal Earthquake?
Answer :- Operation Maitry

38. The Headquarters of ONGC (Oil and Natural Gas Corporation)?
Answer :- Dehradun

39. IFSC Means?
Answer :- Indian Financial Syctem Code

40. Which of the following types of companies/ organisations issue ULIP (United Links Inusrance Plan)?
Answer :- Insurance Company
SCIENCE / Indian History / Kerala History / Constitution of India / Economics / Current Affairs / Questions are available :- 
GK Questions 1 ; 
GK Questions 2
GK Questions 3
GK Questions 4 ; 
GK Questions 5
GK Questions 6;
English Grammar Questions are available :- 
ENGLISH Questions 1;
English Questions 2;
Maths and MA Questions are available :- 
MEntal Ability Questions ;
Mathematics Questions ;
Get Free Updates:
*Please click on the confirmation link sent in your Spam folder of Email*
Previous
Next Post »
 

Name of Post

Aaya Agricultural Assistant Grade 2 AGRICULTURAL OFFICER ARMED POLICE SUB INSPECTOR Assistant Compiler Assistant Electrical Inspector ASSISTANT GRADE II Assistant Labour Officer Assistant Salesman ASSISTANT TRANSPORT OFFICER BANKING ASSISTANCE BEAT FOREST OFFICER BINDER Block Development Officer Block Panchayath Secretary BOAT LASCAR CASHIER CHEMIST (CATTLE FEED PLANT) CIVIL EXCISE OFFICER CLERK/CASHIER CO-OPERATIVE BANK CLERK COMMERCIAL TAX OFFICER Company/Corporation Assistant Grade 2 Confidential Assistant Grade 1 / 2 / 3 Degree Level Exam Divisional Accountant Question DRAFTSMAN CIVIL DRIVER DRIVER CUM VEHICLE CLEANER DRIVER GRADE II DRIVER GRADE II (HDV) DRUGS INSPECTOR DTP OPERATOR Expected Questions Female warden FIELD ASSISTANT FIREMAN (Trainee) HOUSE KEEPER HSA HSA :- ARABIC HSST HSST : COMPUTER SCIENCE HSST : ENGLISH JUNIOR ASSISTANT JUNIOR ASSISTANT CUM TYPIST JUNIOR HEALTH INSPECTOR JUNIOR LAB ASSISTANT JUNIOR SCIENTIFIC OFFICER Kannada KSEB Sub-Engineer LAB ASSISTANT LABORATORY ASSISTANT LABORATORY TECHNICAL ASSISTANT Last Grade Servant LD Typist LDC LDC 2003 LDC 2005 Lecturer LECTURER IN FOOD SCIENCE LIBRARIAN Librarian Grade II LIFT OPERATOR LINEMAN LIVESTOCK INSPECTOR GRADE 2 LOWER DIVISION TYPIST LP SCHOOL ASSISTANT Male Warden Medical Records Librarian Grade II MODEL QUESTIONS Municipal Secretary Grade 3 Munnicipal Secretary OVERSEER PERSONAL ASSISTANT PHARMACIST GRADE 2 Police Constable POSTAL/SORTING ASSISTANT PSC Expected Questions PSC Question Bank REPORTER GRADE II RESEARCH OFFICER Reserve Conductor Sales Assistant Secretariat Assistant SECURITY GUARD SET Exam Special Branch Assistant STENO TYPIST GRADE II STENOGRAPHER Stenographer Grade II SUB INSPECTOR OF POLICE SURVEYOR GRADE II TAILORING INSTRUCTOR Tamil Teaching Posts TRACER TRADESMAN - SURVEY TRIBAL EXTENSION OFICER Typist Grade II VEO
Thanks for Your Visit, Visit Again. DISCLAIMER :- If any of the information available on this blog violates or infringes any of your copyright protection, leave a comment . This blog makes no representations as to accuracy, completeness, correctness or validity of any information on this site and will not be liable for any errors, or delays in this information. The information contained in this blog is subject to change without notice. All the content avilable on this blog is informational purpose only.Reproduction and republishing of contents from here to any other websites or blogs is strictly prohibited.
Template By Kunci Dunia