This site is associated with Kerala PSC Helper.com, Here you can Read and Download Previous Question Papers of Various Examination Conducted by Kerala PSC and Other important Organisations.

Kerala PSC CHIEF GENERAL MANAGER CO-OPERATIVE SOCIETY Previous Question Paper

Releted Posts With this Label


Kerala PSC Previous Question paper of Chief General Manager | PSC Previous Question paper of Chief General Manager | Chief General Manager Previous Question Paper | Previous Question paper of Chief General Manager | Kerala PSC Chief General Manager Previous Question Paper | PSC Chief General Manager Previous Question Paper | KPSC Chief General Manager Previous Question Paper
Category Code: 296/2011
Exam: Chief General Manager
Medium of Question: English
Date of Test 27-01-2015
Question1:-Regarding  a bill being a money bill the certificate of the
A:-President is final
B:-Vice President is final
C:-Speaker of Loksabha is final
D:-Finance Minister is final
Correct Answer:- Option-C
Question2:-Which of the following statements concerning the power of the president is wrong
A:-No bill can become a law unless the president puts his assent on it
B:-The president has the power to nominate 12 members to the Rajya sabha and 2 Anglo Indian members to the Loksabha
C:-The president declares war and concludes treaties ,subject to the provisions of the constitution
D:-The president has the power to summon ,prorogue and dissolve Loksabha and Rajya sabha
Correct Answer:- Option-D
Question3:-Which kind of Thullal form is used in the first work of kunjanNambiar(kallyana  sougandhikam) A:-Sheethangan  Thullal
B:-Ottan Thullal
C:-Parayan Thullal
D:-Pana Thullal
Correct Answer:- Option-A
Question4:-Herman  Gundert was a member of
A:-London Missionary Society
B:- Church Missionary Society
C:-Basel Evangelical Missionary Society
D:-London Evangelical Church Missionary Society
Correct Answer:- Option-C
Question5:-The  Movement demanded to quit election in Travancore ,claiming the negligence of adequate reservation for communal minorities
A:-Ezhava Memmorial
B:-Nivarthana  Prakshobham
C:-Malayalee Memmorial
D:-Kalpathi-Sucheendram  satyagraham
Correct Answer:- Option-B
Question6:-The  Novel ' Narmani Putava' written by
A:-P.Valsala
B:-Sara Thomas
C:-Madhavikutty
D:-Arya Pallam
Correct Answer:- Option-B
Question7:-' I Too Had A Dream ' is an autobiography  of
A:-Dr.Varghese  kurien
B:-Pandit Ravisankar
C:-P.Govinda  Pillai
D:-Dr.Lekshmi Segal
Correct Answer:- Option-A
Question8:-Original  name of famous personality' Vagbhadanandan'
A:-Ananda shenoy
B:-K.P. Karuppan
C:-Kumara Guru
D:-Kunjikannan
Correct Answer:- Option-D
Question9:-" It is better to light a candle than to curse the darkness" is the motto of
A:-Bharat Scout and Guides
B:-Red Cross
C:-Amnesty International
D:-Greenpeace
Correct Answer:- Option-C
Question10:-The  first malayalee recipient of the Saraswathi Samman
A:-Thakazhi Sivasankara Pillai
B:-Lalithambika Antharjanam
C:-G. SankaraKurup
D:-Balamani Amma
Correct Answer:- Option-D
Question11:-The  Vigilance Officer appointed by the government to investigate the cases of misappropriation  in the society shall have the rank not below the rank of
A:-Superintendent  of Police
B:-Inspector General of Police
C:-Deputy Inspector General of Police
D:-Deputy superintendent  of Police
Correct Answer:- Option-C
Question12:-Maximum  members of a board of directors of a primary co-operative society shall not be more than
A:-15 members
B:-21members
C:-13members
D:-7members
Correct Answer:- Option-A
Question13:-Who  is the custodian of cash and other valuables of a Primary Agricultural Co-operative Society
A:-Cashier
B:-Secretary
C:-President
D:-Accountant
Correct Answer:- Option-B
Question14:-State  Co-operative  Election Commission conduct all elections of co-operative societies mentioned below except
A:-Election of Board of Directors
B:-Election of President and Vice President
C:-Election of Special General Body
D:-Election of Representative  General Body
Correct Answer:- Option-C
Question15:-The  co-operative Development and Welfare Fund shall not be utilized for
A:-Utilizing for the developmental activities of these societies
B:-Safe guarding the damages to their assets
C:-Safe guarding the loss to their properties
D:-Expenses incurred for opening branches
Correct Answer:- Option-B
Question16:-The  Registrar shall appoint as per Section 71 of Kerala Co-operative Societies Act a person called
A:-Co-operative  Tribunal
B:-Co-operative  Ombudsman
C:-Liquidator
D:-Sale officer
Correct Answer:- Option-C
Question17:-Which  among the following Co-operative  Societies, election shall not be conducted on ward basis
A:-Urban Co-operative Banks
B:-Urban Co-operative Societies
C:-Primary Housing Co-operative  Societies
D:-Primary Consumer Co-operative Societies
Correct Answer:- Option-D
Question18:-The  immovable property acquired by a society through a sale by the sale officer for realization of loan amount shall be disposed within
A:-7 years
B:-3 years
C:-1 year
D:-2 years
Correct Answer:- Option-A
Question19:-Which  among the following is a false statement in case of voting to a society
A:-A member admitted in a Co-operative Society within 60 days immediately prior to the date of election shall not have right to vote
B:-A nominal member shall not have right to vote
C:-A depositor shall have right to vote
D:- An ex-officio member on the committee shall have vote
Correct Answer:- Option-C
Question20:-A Society shall dispose 10% of its net profit to
A:-Reserve Fund
B:-Member Relief Fund
C:-Agricultural Credit Stabilization Fund
D:-Co-operative  Education Fund
Correct Answer:- Option-B
Question21:-Societies  which are bond to keep fluid resources are
A:-Societies having deposits
B:-Societies doing Marketing business
C:-Societies doing Consumer business only
D:-Societies dealing coir products
Correct Answer:- Option-A
Question22:-Among  the following which is not the privileges of a Consumer Co-operative Society
A:-Charge on land owned by its loanees
B:-Exemption from income tax
C:-Deduction from the salary of loanees
D:-Exemption from stamp duty
Correct Answer:- Option-B
Question23:-The  amendment of the bye-law shall have approval from
A:-Chief Executive
B:-Managing Director
C:-President
D:-General Body
Correct Answer:- Option-D
Question24:-Rule  6 of Kerala Co-operative Societies Act deals with
A:-Registrar of co-operative  society
B:-Model bye-law
C:-Amendment  of bye-law
D:-First General Body
Correct Answer:- Option-B
Question25:-Which  type of societies are allowed to admit any other society as nominal or associate member
A:-Coir Societies
B:-Scheduled Caste Societies
C:-Hand loom Societies
D:-Hospital Societies
Correct Answer:- Option-D
Question26:- Which of the following would be classified by Herzberg as a hygiene factor?
A:-Achievement
B:-Company policy
C:-Promotion
D:-Responsibility
Correct Answer:- Option-B
Question27:- Achievement motivation relates to
A:-Need of the person
B:-Knowledge  of the person
C:-experience  of the person
D:- aptitude of the person.
Correct Answer:- Option-A

Question28:-A transformational  leader is one
A:-who is involved in organizational change
B:-who provides new ways of carrying out management.
C:-who inspires the workers to new levels by offering them a vision of a better future
D:-who tries to transform their staff by giving them rewards for what they do
Correct Answer:- Option-C
Question29:- Decision making does not include: A:-identifying the problem
B:- evaluating alternatives
C:-select a preferred alternative
D:-making forecast
Correct Answer:- Option-D
Question30:-The  most democratic form of oraganisation is
A:-line
B:-line and staff
C:-functional
D:- committee
Correct Answer:- Option-D
Question31:- Idenfify the wrong statement
A:- leadership is the ability to influence   a group
B:-all leaders are managers
C:-all leaders are not managers
D:-all managers are leaders
Correct Answer:- Option-B
Question32:- Which strategy would be effective when the new products have a counter cyclical sales pattern compared to an organization's present products?
A:-Forward integration
B:-market positioning
C:-Horizontal diversification
D:-Market penetration
Correct Answer:- Option-A
Question33:- What does Dog symbolize in BCG martrix?
A:-high growth, high market share
B:-low growth, low market share
C:-low growth,   high market share
D:-high growth, low market share
Correct Answer:- Option-B
Question34:-Specific,  short-term statements detailing how to achieve an organization's goals is known as
A:-vision
B:-mission
C:-objectives
D:- operational planning
Correct Answer:- Option-C
Question35:- Which of the following is an example of a nonverbal message?
A:-eye contact
B:-jargon
C:-yelling
D:-mumbling
Correct Answer:- Option-A
Question36:- The factors that generate shareholder wealth are usually called
A:-key factors
B:-value drivers
C:-present values
D:- future cash flows
Correct Answer:- Option-B
Question37:-What  does EVA  stand for
A:-Employee  value analysis
B:- Expected value arising
C:-Economic value added
D:-Economic value analysis
Correct Answer:- Option-C
Question38:-A common method of measuring attitude of people is
A:-in-depth interviews
B:-observing people’s behavior
C:-semantic differential scales
D:-a lie detector
Correct Answer:- Option-C
Question39:-Matrix  structure of orgnisation violates which key element of organizational design
A:-unity of command
B:-chain of command
C:-span of management
D:- decentralisation
Correct Answer:- Option-A
Question40:-Authority  and responsibility are --------- to each other
A:-supplementary
B:-inconsistent
C:-contradictory
D:- complementary
Correct Answer:- Option-D
Question41:-An  offer kept open for acceptance over a period of time is referred to as : A:-Counter offer
B:-Cross offer
C:-Standing offer
D:-Specific offer
Correct Answer:- Option-C
Question42:-The  time limit for filing a complaint before the District forum under Consumer Protection Act, 1986,is
A:-One year
B:-Two years
C:-Three years
D:-There is no such limits
Correct Answer:- Option-B
Question43:-Mr.A  entered into a contract with Mr.B whereby Mr.A agreed to sell heroin an illegal substance, worth Rs.50,000 to Mr.B. This is an example for: A:-Void contract
B:-Voidable  contract
C:-Quasi contract
D:-Second Party Beneficiary contract
Correct Answer:- Option-A
Question44:-Section  172 of Contract Act deals with : A:-Bailment
B:-Pledge
C:-Indemnity
D:-Lien
Correct Answer:- Option-B
Question45:-The  outside third party who is brought into settle a dispute and has the authority to take a decision is called: A:-Legal expert
B:-Government
C:-An arbitrator
D:-Mentor
Correct Answer:- Option-C
Question46:-Which  of the following transactions does not come under the purview of bailment?
A:-Delivering goods to creditor as security of loan
B:-Delivering goods for repair with or without remuneration
C:-Delivering goods for carriage
D:-Placing ornaments in bank locker
Correct Answer:- Option-D
Question47:-The  term of a patent is:
A:-10 years
B:-14 Years
C:-20 Years
D:-25 Years
Correct Answer:- Option-C
Question48:-'Novation'  is a mode of discharge of contract by: A:-lapse of time
B:-agreement
C:-operation of law
D:-performance  of contract
Correct Answer:- Option-B
Question49:-From  the following identify a statement that is not true:
A:-Principal is bound by the act of agent done within the scope of his authority
B:-Authority  given to borrow money makes the principal liable even if the agent borrows beyond authorised limits
C:-Principal is liable for fraud committed by his agent acting in the course of his business
D:-Authority  given to sell goods authorises the agent to borrow money by pledging the goods
Correct Answer:- Option-D
Question50:-Who  is the Chairman of the Central Consumer Protection Council?
A:-Prime Minister
B:-Chief Justice of the Supreme Court
C:-Chief Justice of the High Court
D:-Minister in Charge of Consumer Affairs
Correct Answer:- Option-D
Question51:-Who  appoints the State Chief Information Commissioner  under 'The Right to Information Act, 2005' ?
A:-Chief Minister
B:-Governor
C:-President of India
D:-Chief Justice of Supreme Court
Correct Answer:- Option-B
Question52:-The  Consumer Education and Research Centre is located at : A:-Bombay
B:-Ahmedabad
C:-Kanpur
D:-Delhi
Correct Answer:- Option-B
Question53:-The  damages that can be awarded even if the aggrieved party has not suffered any loss, is referred to as:
A:-exemplary damages
B:-special damages
C:-ordinary  damages
D:-nominal damages
Correct Answer:- Option-D
Question54:-From  the following, identify the one which is not a main objective of  'The Right to Information Act,2005; A:-To ensure greater and more effective access to information
B:-To make the Right to Information Act more progressive,participatory  and meaningful
C:-To have provisions to ensure maximum disclosure and maximum exemption consistent with Constitutional   Provisions
D:-To provide for effective mechanism  for access to information and disclosure by authorities
Correct Answer:- Option-C
Question55:-The  Telecom Regulatory Authority of India was established in ------------- A:-1991
B:-1996
C:-1997
D:-2000
Correct Answer:- Option-C
Question56:- Regulatory environment consists
A:-Policies related to imports and exports
B:-Policies related to distribution and pricing
C:-(A) and (B) both
D:-Cost of human resources
Correct Answer:- Option-C
Question57:-GDP  consists
A:-Per unit market price
B:-Gross output of goods
C:-Service
D:-All of the above
Correct Answer:- Option-D
Question58:- Which one of the following is not a characteristic of capitalist economic system
A:-Central economic planning
B:-Interdependence
C:-Occupational  freedom
D:-Consumer  sovereignty Correct Answer:- Option-A
Question59:- . EXIM Policy, 2002-07 started from
A:-31-03-2002
B:-28-03-2002
C:-1-04-2002
D:-2-04-2002
Correct Answer:- Option-A
Question60:-The  economic environment of a business includes
A:-Economic System
B:-Economic Policies
C:-Economic Conditions
D:-All of the above
Correct Answer:- Option-D
Question61:- The Finance Act 2012 gives income tax rates for Assessment Year
A:-2010-11
B:-2011-12
C:- 2012-13
D:-2013-14
Correct Answer:- Option-D
Question62:- The Environment Protection Act came into force from
A:-1986
B:-1987
C:-1988
D:-1991
Correct Answer:- Option-A

Question63:- Which of the following is limitation of Environmental Analysis
A:-Does not foretell the future
B:-Not a sufficient guarantor of organisational effectiveness
C:-Offers one basis for organisational learning
D:-All of the above
Correct Answer:- Option-D
Question64:- Which of the following is not the advantage of socialism
A:-Goal oriented economy
B:-Eradication of exploitation
C:-State Capitalism
D:-No cyclical fluctuations
Correct Answer:- Option-C
Question65:-A mixed economy is ...... a planned economy
A:-Necessarily
B:-Compulsorily C:-Statutory
D:-Voluntary
Correct Answer:- Option-A
Question66:- "A good environment is good business." Who said ?
A:-Jawaharlal Nehru
B:-Dr. M.S. Swaminathan
C:-Peter.F.Drucker
D:-Dr.S.S.Rao
Correct Answer:- Option-B
Question67:- SWOT analysis forming part of ………….
A:-Strategy formulation
B:-Long range planning
C:-Short range planning
D:-Strategy implementation
Correct Answer:- Option-A
Question68:- The first Five Year Plan was launched in the year
A:-1950
B:-1948
C:-1951
D:-1956
Correct Answer:- Option-C
Question69:- Indian Institute of Science is established by
A:-Tata B:-Birla C:-Bajaj
D:-Singhania
Correct Answer:- Option-A
Question70:-According  to BCG matrix a business which has a high growth rate but a weak market share is referred to as
A:-Cash Cow
B:-Dog
C:-Star
D:-Question Mark
Correct Answer:- Option-D
Question71:-Who  is the present Governor of RBI A:-Sri Osborne Smith
B:-C.D Deshmukh
C:-Duvvuri Subbarao D:-Raghuram  Rajan Correct Answer:- Option-D
Question72:-Which  is the first bank to introduce ATM?
A:-Punjab National Bank
B:-HSBC
C:-Allahabad Bank
D:-State Bank of India
Correct Answer:- Option-B
Question73:-Which  bank is known as the Banker's Bank
A:-SBT B:-RBI
C:-Punjab National Bank
D:-Punjab National Bank
Correct Answer:- Option-B
Question74:-An  efficient capital market is one where
A:-Transactions are cheaply and efficiently carried out
B:-Security prices show smooth patterns of movement
C:-Security prices always rationally reflect all relevant information
D:-Security  prices do not reflect all relevant information
Correct Answer:- Option-C
Question75:-IFSC  is an digit code
A:-8
B:-14
C:-12
D:-11
Correct Answer:- Option-D Question76:-EFT  stands for
A:-Easy Fund transfer
B:-Maintenance  fund transfer
C:-Paperless Banking
D:-Electronic Funds Transfer
Correct Answer:- Option-D
Question77:-  act as a consortium leader of the banking institutions in the district
A:-Lead Bank
B:-Social Banking
C:-Core Banking
D:-District Co-operative Bank
Correct Answer:- Option-A
Question78:-Cheque  in circulation for more than six months fron the date of the cheque is a
A:-Post dated cheque B:-Anti dated cheque C:-Stale cheque
D:-Bearer cheque
Correct Answer:- Option-C
Question79:-                means signing on the back of a negotiable instrument with a view to transfer the  the title of the instrument to another person
A:-Underwriting
B:-Document
C:-Instrument
D:-Endorsement
Correct Answer:- Option-D
Question80:-RTGS  has been implemented in India w.e.f.
A:-26 March 2004
B:-13 May 2004
C:-26April 2005
D:-13 January2003
Correct Answer:- Option-A
Question81:-First  stock exchange in India is
A:-NSC B:-BSC
C:-Cochin Stock Exchange
D:-Ahmadabad  Stock Exchange
Correct Answer:-Question  Cancelled
Question82:-Blue  chip shares means
A:-Those shares which are listed in the stock exchange
B:-Those shares whose guarantee is given by Government
C:-Those shares on whom dividend is paid at higher rate regularly
D:-Those shares which are issued at first time
Correct Answer:- Option-C Question83:-Days of grace are allowed to
A:-Demand Bill
B:-Cheque
C:-Time Bill
D:-Promissory  Note
Correct Answer:- Option-C
Question84:-In India 14 commercial Banks were nationalized in the year
A:-1955
B:-1969
C:-1972
D:-1980
Correct Answer:- Option-B
Question85:-Crossing  of the cheque can be made by
A:-Drawer only B:-Banker only C:-Any holder
D:-None of these
Correct Answer:- Option-C
Question86:-Accounting  principles are acceptable when they, in general, satisfy the basic norms
A:-Usefulness and Objectivity
B:-Objectivity  and feasibility
C:-Usefulness,  Objectivity and Feasibility
D:-Usefulness,  Objectivity, Feasibility and Obligatory
Correct Answer:- Option-C
Question87:-The  term ‘playing safe’ relate to
A:-Convention of conservatism
B:-Convention of materiality
C:-Realization concept
D:-Going concern concept
Correct Answer:- Option-A
Question88:-Which  of the following method does not consider as a Method of Depreciation?
A:-Double Declining Balance Method
B:-Mileage Method
C:-Service Hours Method
D:-Striking Product Method
Correct Answer:- Option-D
Question89:-According  to Rolland, Trail balance is defined as “the final list of balances, ---------” A:-adjusted and totalled
B:-totalled in a column form
C:-totalled and combined
D:-totalled and accumulated
Correct Answer:- Option-C
Question90:-The  case Gurner V/s Murray relate to
A:-Admission of a partner B:-Retirement of a partner C:-Death of a partner
D:-Insolvency  of a partner
Correct Answer:- Option-D
Question91:-The  term ‘credit’ derived from the Latin word
A:-Credre
B:-Creditum C:-Creditmn D:-Croditum
Correct Answer:- Option-A
Question92:-Mr.A,  Mr.B are partners. Their old profit sharing ratio was 3:1. Mr. A surrendered 1/32 of his share and Mr. B surrendered 3/32 of his share in favor of Mr.C. Calculate Sacrificing ratio of A & B.
A:-3/128:3/128
B:-93/128:29/128
C:-3/128:5/128
D:-5/128:3/128
Correct Answer:- Option-A
Question93:-As per section 128 of the Companies Act,   managerial remuneration is
A:-11 % of Net Profit B:-5 % of Net Profit C:-10% of Net Profit D:-4 % of Net Profit
Correct Answer:- Option-A
Question94:-Green   Limited had total purchases of Rs. 80,000 during the year. The opening and closing balance of creditors were Rs.20,000 and 30,000 respectively. Payments made to creditors during the year were Rs 60,000.   Discount received was Rs 2,000.   The credit purchases during the year ---------
A:-82,000
B:-72,000
C:-86,200
D:-86,400
Correct Answer:- Option-B
Question95:-The  RBI appointed a committee under the chairmanship of K.B Chore in April --------- to review the working of cash credit system.
A:-1981
B:-1979
C:-1982
D:-1974
Correct Answer:- Option-B
Question96:-Irrelevance  theory of capital structure, assumptions does not include
A:-No corporate tax
B:-Cost of debt is constant
C:-Cost of debt is lower than cost of equity
D:-None of these
Correct Answer:- Option-D
Question97:-A company expects a net income of Rs 80,000. It has Rs 2,00,000 debentures of 8% rate of interest. The equity capitalization rate of the company is 10 %. Compute overall capitalization rate according to Net Income Approach, ignoring income tax.
A:-9 % B:-8.3% C:-8.52% D:-9.52%
Correct Answer:- Option-D
Question98:-A ‘Yen note’ floated in Germany is an example of
A:-Euro bond
B:-Yen bond
C:-Floating rate yen bond D:-Euro commercial paper Correct Answer:- Option-A
Question99:-Research  and Development expenditure  is an example of
A:-Capital expenditure
B:-Revenue expenditure
C:-Deferred revenue expenditure
D:-None of these
Correct Answer:- Option-C
Question100:-Section  ---------- for buy back of shares as per Companies Act 1956
A:-78
B:-79
C:-77
D:-81
Correct Answer:- Option-C

Get Free Updates:
*Please click on the confirmation link sent in your Spam folder of Email*
Previous
Next Post »
0 Comments for "Kerala PSC CHIEF GENERAL MANAGER CO-OPERATIVE SOCIETY Previous Question Paper"

 

Name of Post

Aaya Agricultural Assistant Grade 2 AGRICULTURAL OFFICER ARMED POLICE SUB INSPECTOR Assistant Compiler Assistant Electrical Inspector ASSISTANT GRADE II Assistant Labour Officer Assistant Salesman ASSISTANT TRANSPORT OFFICER BANKING ASSISTANCE BEAT FOREST OFFICER BINDER Block Development Officer Block Panchayath Secretary BOAT LASCAR CASHIER CHEMIST (CATTLE FEED PLANT) CIVIL EXCISE OFFICER CLERK/CASHIER CO-OPERATIVE BANK CLERK COMMERCIAL TAX OFFICER Company/Corporation Assistant Grade 2 Confidential Assistant Grade 1 / 2 / 3 Degree Level Exam Divisional Accountant Question DRAFTSMAN CIVIL DRIVER DRIVER CUM VEHICLE CLEANER DRIVER GRADE II DRIVER GRADE II (HDV) DRUGS INSPECTOR DTP OPERATOR Expected Questions Female warden FIELD ASSISTANT FIREMAN (Trainee) HOUSE KEEPER HSA HSA :- ARABIC HSST HSST : COMPUTER SCIENCE HSST : ENGLISH JUNIOR ASSISTANT JUNIOR ASSISTANT CUM TYPIST JUNIOR HEALTH INSPECTOR JUNIOR LAB ASSISTANT JUNIOR SCIENTIFIC OFFICER Kannada KSEB Sub-Engineer LAB ASSISTANT LABORATORY ASSISTANT LABORATORY TECHNICAL ASSISTANT Last Grade Servant LD Typist LDC LDC 2003 LDC 2005 Lecturer LECTURER IN FOOD SCIENCE LIBRARIAN Librarian Grade II LIFT OPERATOR LINEMAN LIVESTOCK INSPECTOR GRADE 2 LOWER DIVISION TYPIST LP SCHOOL ASSISTANT Male Warden Medical Records Librarian Grade II MODEL QUESTIONS Municipal Secretary Grade 3 Munnicipal Secretary OVERSEER PERSONAL ASSISTANT PHARMACIST GRADE 2 Police Constable POSTAL/SORTING ASSISTANT PSC Expected Questions PSC Question Bank REPORTER GRADE II RESEARCH OFFICER Reserve Conductor Sales Assistant Secretariat Assistant SECURITY GUARD SET Exam Special Branch Assistant STENO TYPIST GRADE II STENOGRAPHER Stenographer Grade II SUB INSPECTOR OF POLICE SURVEYOR GRADE II TAILORING INSTRUCTOR Tamil Teaching Posts TRACER TRADESMAN - SURVEY TRIBAL EXTENSION OFICER Typist Grade II VEO
Thanks for Your Visit, Visit Again. DISCLAIMER :- If any of the information available on this blog violates or infringes any of your copyright protection, leave a comment . This blog makes no representations as to accuracy, completeness, correctness or validity of any information on this site and will not be liable for any errors, or delays in this information. The information contained in this blog is subject to change without notice. All the content avilable on this blog is informational purpose only.Reproduction and republishing of contents from here to any other websites or blogs is strictly prohibited.
Template By Kunci Dunia