This site is associated with Kerala PSC Helper.com, Here you can Read and Download Previous Question Papers of Various Examination Conducted by Kerala PSC and Other important Organisations.

Kerala PSC FIELD ASSISTANT Previous Question Paper - 4

Releted Posts With this Label


PART 1 (1-20) | PART 2 (21 - 40) | PART 3 (41 - 60) | PART 4 (61 - 80) | PART 5 (81 - 100)

Kerala PSC HOUSE KEEPER Previous Question Paper | Kerala PSC FIELD ASSISTANT Previous Question Paper | Kerala PSC LABORATORY ASSISTANT Previous Question Paper | Kerala PSC JUNIOR LAB ASSISTANT Previous Question Paper | PSC HOUSE KEEPER Previous Question Paper | PSC FIELD ASSISTANT Previous Question Paper | PSC LABORATORY ASSISTANT Previous Question Paper | PSC JUNIOR LAB ASSISTANT Previous Question Paper |

61.'Hypochondria' is :
Answer :- an illness
62."A new ............. sweeps clean."
Answer :- broom
63. Among the given, the odd one is:
Answer :- No Answer
64. The antonym of 'fragrance' is
Answer :- stink
65. Slow and steady .......... the game.
Answer :- wins
66. Sunil sat ........ a wall.
Answer :- on
67. We would have seen it,................?
Answer :- wouldn't we
68. The teacher said to the students, "When did you getup yesterday?".
Answer :- The teacher asked the students when they had got up the previous day.
69. They will discuss the matter soon:
Answer :- The matter will be discussed soon by them.
70. If they started early........................
Answer :- they would reach in time
71. The correct sentence of the following is:
Answer :- I saw an English film yesterday.
72. How ....... books are there in the shelf?
Answer :- many
73. The noun form of 'speak' is:
Answer :- speech
74. The singular form of 'data' is:
Answer :- datum
75. The synonym of 'innocent' is:
Answer :- Ingenuous
76. 'Genocide' means
Answer :- mass murder
77. John ....... his friend at the theatre.
Answer :- came across
78. Government of a small group of all powerful persons is
Answer :- Oligarchy
79. There are people in our society whose only aim in life is to make money:
Answer :- by hook or by crook
80. The correctly spelt word is
Answer :- Exaggeration

PART 1 (1-20) | PART 2 (21 - 40) | PART 3 (41 - 60) | PART 4 (61 - 80) | PART 5 (81 - 100)
Get Free Updates:
*Please click on the confirmation link sent in your Spam folder of Email*
Previous
Next Post »
0 Comments for "Kerala PSC FIELD ASSISTANT Previous Question Paper - 4"

 

Name of Post

Aaya Agricultural Assistant Grade 2 AGRICULTURAL OFFICER ARMED POLICE SUB INSPECTOR Assistant Compiler Assistant Electrical Inspector ASSISTANT GRADE II Assistant Labour Officer Assistant Salesman ASSISTANT TRANSPORT OFFICER BANKING ASSISTANCE BEAT FOREST OFFICER BINDER Block Development Officer Block Panchayath Secretary BOAT LASCAR CASHIER CHEMIST (CATTLE FEED PLANT) CIVIL EXCISE OFFICER CLERK/CASHIER CO-OPERATIVE BANK CLERK COMMERCIAL TAX OFFICER Company/Corporation Assistant Grade 2 Confidential Assistant Grade 1 / 2 / 3 Degree Level Exam Divisional Accountant Question DRAFTSMAN CIVIL DRIVER DRIVER CUM VEHICLE CLEANER DRIVER GRADE II DRIVER GRADE II (HDV) DRUGS INSPECTOR DTP OPERATOR Expected Questions Female warden FIELD ASSISTANT FIREMAN (Trainee) HOUSE KEEPER HSA HSA :- ARABIC HSST HSST : COMPUTER SCIENCE HSST : ENGLISH JUNIOR ASSISTANT JUNIOR ASSISTANT CUM TYPIST JUNIOR HEALTH INSPECTOR JUNIOR LAB ASSISTANT JUNIOR SCIENTIFIC OFFICER Kannada KSEB Sub-Engineer LAB ASSISTANT LABORATORY ASSISTANT LABORATORY TECHNICAL ASSISTANT Last Grade Servant LD Typist LDC LDC 2003 LDC 2005 Lecturer LECTURER IN FOOD SCIENCE LIBRARIAN Librarian Grade II LIFT OPERATOR LINEMAN LIVESTOCK INSPECTOR GRADE 2 LOWER DIVISION TYPIST LP SCHOOL ASSISTANT Male Warden Medical Records Librarian Grade II MODEL QUESTIONS Municipal Secretary Grade 3 Munnicipal Secretary OVERSEER PERSONAL ASSISTANT PHARMACIST GRADE 2 Police Constable POSTAL/SORTING ASSISTANT PSC Expected Questions PSC Question Bank REPORTER GRADE II RESEARCH OFFICER Reserve Conductor Sales Assistant Secretariat Assistant SECURITY GUARD SET Exam Special Branch Assistant STENO TYPIST GRADE II STENOGRAPHER Stenographer Grade II SUB INSPECTOR OF POLICE SURVEYOR GRADE II TAILORING INSTRUCTOR Tamil Teaching Posts TRACER TRADESMAN - SURVEY TRIBAL EXTENSION OFICER Typist Grade II VEO
Thanks for Your Visit, Visit Again. DISCLAIMER :- If any of the information available on this blog violates or infringes any of your copyright protection, leave a comment . This blog makes no representations as to accuracy, completeness, correctness or validity of any information on this site and will not be liable for any errors, or delays in this information. The information contained in this blog is subject to change without notice. All the content avilable on this blog is informational purpose only.Reproduction and republishing of contents from here to any other websites or blogs is strictly prohibited.
Template By Kunci Dunia