This site is associated with Kerala PSC Helper.com, Here you can Read and Download Previous Question Papers of Various Examination Conducted by Kerala PSC and Other important Organisations.

Kerala PSC FIELD ASSISTANT Answer Key 4 March 2017 - 2

Releted Posts With this Label


PART 1 (1-20) | PART 2 (21 - 40) PART 3 (41 - 60) | PART 4 (61 - 80) | PART 5 (81 - 100)

Kerala PSC Previous Question paper of FIELD ASSISTANT | PSC Previous Question paper of FIELD ASSISTANT | FIELD ASSISTANT Previous Question Paper | Previous Question paper of FIELD ASSISTANT | Kerala PSC FIELD ASSISTANT Previous Question Paper | PSC FIELD ASSISTANT Previous Question Paper | KPSC FIELD ASSISTANT Previous Question Paper

21. She said to him,"why don't you go today?" Change into indirect speech.
Answer :- She asked him why he did not go that day
22. The car was parked under the shade of the tree (Correct the sentence)
Answer :- The car was parked in the shade of the tree
23. Person who is still learning and who is without experience.
Answer :- novice
24. Find out the compound word :- Did you see the beautiful rainbow yesterday?
Answer :- rainbow
25. My mother has been ______ in bed all morning.
Answer :- laying
26. Antonym of the word "Claer"
Answer :- vagne
27. Obey your superiors, don't try to _____
Answer :- read between the line
28. Nocturnal means :
Answer :- active or functioning at night
29. He _____ hsi new caot and went out for a walk.
Answer :- put on
30. What is the plural of medium?
Answer :- media
31. Choose the wrongly splet word
Answer :- charactor
32. Choose the correct prefix from the list :- In many countries it is _____ leagal to keep a gun in your house.
Answer :- il
33. 3/4 + 0.75 എത്ര?
Answer :- 1.5
34. ഒരു സംഖ്യയുടെ രണ്ടു മടങ്ങും വർഗ്ഗവും ഒന്നുതന്നെയാണ്, സംഖ്യ ഏത്?
Answer :- 2
35. ഒരു സംഖ്യയുടെ 15 % , 75 ആയാൽ സംഖ്യ എത്ര?
Answer :- 500
36. ഒരാൾ ഒരു ബാങ്കിൽ 3000 രൂപ നിക്ഷേപിച്ചു. ബാങ്ക് 8% സാധാരണ പലിശ നൽകുന്നു. മറ്റൊരാൾ 3000 രൂപ മറ്റൊരു ബാങ്കിൽ നിക്ഷേപിച്ചു. അവിടെ 6 മാസം കൂടുമ്പോൾ 8% കുട്ടു പലിശ കണക്കാക്കുന്നു. ഒരു വർഷത്തിന് ശേഷം ഇവർക്ക് ലഭിക്കുന്ന പലിശകൾ തമ്മിലുള്ള വ്യത്യാസം എത്ര?
Answer :- Rs 4.80 രൂപ
37. 8 ചട്ടി മണലിന് 3 ചട്ടി സിമൻറ് ചേർക്കണം. എങ്കിൽ 10 ചട്ടി മണലിന് എത്ര ചട്ടി സിമെൻറ് ചേർക്കണം?
Answer :- 3.75
38. രാവിലെ 7:30-ന് ഒരാൾ ബൈക്കിൽ യാത്ര തിരിച്ചു.രാവിലെ 9:30-ന് ഉദ്ദേശിച്ച സ്ഥലത്ത് എത്തിചേർന്നു. 80 കിലോമീറ്റർ ദൂരം ഉണ്ടായിരുന്നു. ബൈക്കിൻറെ ശരാശരി വേഗത എത്രയായിരുന്നു?
Answer :- 40 km
39.124 X 24 എത്ര?
Answer :- 16
40. ഒരാളുടെ 5 ദിവസത്തെ ശരാശരി കൂലി 550 രൂപയായാൽ അയാളുടെ 30 ദിവസത്തെ കൂലി എത്ര?
Answer :- 16500

PART 1 (1-20) | PART 2 (21 - 40) PART 3 (41 - 60) | PART 4 (61 - 80) | PART 5 (81 - 100)
Get Free Updates:
*Please click on the confirmation link sent in your Spam folder of Email*
Previous
Next Post »
0 Comments for "Kerala PSC FIELD ASSISTANT Answer Key 4 March 2017 - 2"

 

Name of Post

Aaya Agricultural Assistant Grade 2 AGRICULTURAL OFFICER ARMED POLICE SUB INSPECTOR Assistant Compiler Assistant Electrical Inspector ASSISTANT GRADE II Assistant Labour Officer Assistant Salesman ASSISTANT TRANSPORT OFFICER BANKING ASSISTANCE BEAT FOREST OFFICER BINDER Block Development Officer Block Panchayath Secretary BOAT LASCAR CASHIER CHEMIST (CATTLE FEED PLANT) CIVIL EXCISE OFFICER CLERK/CASHIER CO-OPERATIVE BANK CLERK COMMERCIAL TAX OFFICER Company/Corporation Assistant Grade 2 Confidential Assistant Grade 1 / 2 / 3 Degree Level Exam Divisional Accountant Question DRAFTSMAN CIVIL DRIVER DRIVER CUM VEHICLE CLEANER DRIVER GRADE II DRIVER GRADE II (HDV) DRUGS INSPECTOR DTP OPERATOR Expected Questions Female warden FIELD ASSISTANT FIREMAN (Trainee) HOUSE KEEPER HSA HSA :- ARABIC HSST HSST : COMPUTER SCIENCE HSST : ENGLISH JUNIOR ASSISTANT JUNIOR ASSISTANT CUM TYPIST JUNIOR HEALTH INSPECTOR JUNIOR LAB ASSISTANT JUNIOR SCIENTIFIC OFFICER Kannada KSEB Sub-Engineer LAB ASSISTANT LABORATORY ASSISTANT LABORATORY TECHNICAL ASSISTANT Last Grade Servant LD Typist LDC LDC 2003 LDC 2005 Lecturer LECTURER IN FOOD SCIENCE LIBRARIAN Librarian Grade II LIFT OPERATOR LINEMAN LIVESTOCK INSPECTOR GRADE 2 LOWER DIVISION TYPIST LP SCHOOL ASSISTANT Male Warden Medical Records Librarian Grade II MODEL QUESTIONS Municipal Secretary Grade 3 Munnicipal Secretary OVERSEER PERSONAL ASSISTANT PHARMACIST GRADE 2 Police Constable POSTAL/SORTING ASSISTANT PSC Expected Questions PSC Question Bank REPORTER GRADE II RESEARCH OFFICER Reserve Conductor Sales Assistant Secretariat Assistant SECURITY GUARD SET Exam Special Branch Assistant STENO TYPIST GRADE II STENOGRAPHER Stenographer Grade II SUB INSPECTOR OF POLICE SURVEYOR GRADE II TAILORING INSTRUCTOR Tamil Teaching Posts TRACER TRADESMAN - SURVEY TRIBAL EXTENSION OFICER Typist Grade II VEO
Thanks for Your Visit, Visit Again. DISCLAIMER :- If any of the information available on this blog violates or infringes any of your copyright protection, leave a comment . This blog makes no representations as to accuracy, completeness, correctness or validity of any information on this site and will not be liable for any errors, or delays in this information. The information contained in this blog is subject to change without notice. All the content avilable on this blog is informational purpose only.Reproduction and republishing of contents from here to any other websites or blogs is strictly prohibited.
Template By Kunci Dunia