This site is associated with Kerala PSC Helper.com, Here you can Read and Download Previous Question Papers of Various Examination Conducted by Kerala PSC and Other important Organisations.

Kerala PSC FIELD ASSISTANT Answer Key 25 February 2017 - 4

Releted Posts With this Label


PART 1 (1-20) | PART 2 (21 - 40) | PART 3 (41 - 60) | PART 4 (61 - 80) | PART 5 (81 - 100)

Kerala PSC Previous Question paper of FIELD ASSISTANT | PSC Previous Question paper of FIELD ASSISTANT | FIELD ASSISTANT Previous Question Paper | Previous Question paper of FIELD ASSISTANT | Kerala PSC FIELD ASSISTANT Previous Question Paper | PSC FIELD ASSISTANT Previous Question Paper | KPSC FIELD ASSISTANT Previous Question Paper

61. The man jumped ........... the pond.
Answer :- into
62. Which of the following is not an adjective
Answer :- Neatly
63. If you ............ me, I would come with you.
Answer :- called
64............. lady in yellow sari is my sister.
Answer :- the
65. A male duck is called .................
Answer :- drake
66. Identify the correct sentence
Answer :- They visited Agra last month
67. Happy : Unhappy :: Appear :.............
Answer :- Disappear
68. The synonym of the world 'change' is ..............
Answer :- alter
69. "I couldn't understand his words." Replace the underlined word with the appropriate phrasal verb:
Answer :- make out
70. The phase 'bona fides' means
Answer :- good faith
71. Which amoung the following is the opposite of 'depart'.
Answer :- arrive
72. Identify the correctly spelt world
Answer :- BELIEVE
73. Choose the correct word :- What is the bus ..... to Mumbai?"
Answer :- fare
74. 'A cock and bull story' means:
Answer :- a story that cannot be believed
75. The one word substitute for 'an unmarried women'
Answer :- spinster
76. 'Sumit is a very good painter' - In this sentence the word very is ...........
Answer :- adjective
77. 'One of my cousins .............. in America' - Fill in the blanks with the correct word.
Answer :- is
78. Identify the appropriate tag question for the following sentence: 'You went to church yesterday, ..........?
Answer :- didn't you
79.' Children built sandcastles' which of the following will be the correct passive form of this sentence?
Answer :- Sandcastles were built by the children
80. Good: Better :: Bad : ...............
Answer :- Worse

PART 1 (1-20) | PART 2 (21 - 40) | PART 3 (41 - 60) | PART 4 (61 - 80) | PART 5 (81 - 100)
Get Free Updates:
*Please click on the confirmation link sent in your Spam folder of Email*
Previous
Next Post »
0 Comments for "Kerala PSC FIELD ASSISTANT Answer Key 25 February 2017 - 4"

 

Name of Post

Aaya Agricultural Assistant Grade 2 AGRICULTURAL OFFICER ARMED POLICE SUB INSPECTOR Assistant Compiler Assistant Electrical Inspector ASSISTANT GRADE II Assistant Labour Officer Assistant Salesman ASSISTANT TRANSPORT OFFICER BANKING ASSISTANCE BEAT FOREST OFFICER BINDER Block Development Officer Block Panchayath Secretary BOAT LASCAR CASHIER CHEMIST (CATTLE FEED PLANT) CIVIL EXCISE OFFICER CLERK/CASHIER CO-OPERATIVE BANK CLERK COMMERCIAL TAX OFFICER Company/Corporation Assistant Grade 2 Confidential Assistant Grade 1 / 2 / 3 Degree Level Exam Divisional Accountant Question DRAFTSMAN CIVIL DRIVER DRIVER CUM VEHICLE CLEANER DRIVER GRADE II DRIVER GRADE II (HDV) DRUGS INSPECTOR DTP OPERATOR Expected Questions Female warden FIELD ASSISTANT FIREMAN (Trainee) HOUSE KEEPER HSA HSA :- ARABIC HSST HSST : COMPUTER SCIENCE HSST : ENGLISH JUNIOR ASSISTANT JUNIOR ASSISTANT CUM TYPIST JUNIOR HEALTH INSPECTOR JUNIOR LAB ASSISTANT JUNIOR SCIENTIFIC OFFICER Kannada KSEB Sub-Engineer LAB ASSISTANT LABORATORY ASSISTANT LABORATORY TECHNICAL ASSISTANT Last Grade Servant LD Typist LDC LDC 2003 LDC 2005 Lecturer LECTURER IN FOOD SCIENCE LIBRARIAN Librarian Grade II LIFT OPERATOR LINEMAN LIVESTOCK INSPECTOR GRADE 2 LOWER DIVISION TYPIST LP SCHOOL ASSISTANT Male Warden Medical Records Librarian Grade II MODEL QUESTIONS Municipal Secretary Grade 3 Munnicipal Secretary OVERSEER PERSONAL ASSISTANT PHARMACIST GRADE 2 Police Constable POSTAL/SORTING ASSISTANT PSC Expected Questions PSC Question Bank REPORTER GRADE II RESEARCH OFFICER Reserve Conductor Sales Assistant Secretariat Assistant SECURITY GUARD SET Exam Special Branch Assistant STENO TYPIST GRADE II STENOGRAPHER Stenographer Grade II SUB INSPECTOR OF POLICE SURVEYOR GRADE II TAILORING INSTRUCTOR Tamil Teaching Posts TRACER TRADESMAN - SURVEY TRIBAL EXTENSION OFICER Typist Grade II VEO
Thanks for Your Visit, Visit Again. DISCLAIMER :- If any of the information available on this blog violates or infringes any of your copyright protection, leave a comment . This blog makes no representations as to accuracy, completeness, correctness or validity of any information on this site and will not be liable for any errors, or delays in this information. The information contained in this blog is subject to change without notice. All the content avilable on this blog is informational purpose only.Reproduction and republishing of contents from here to any other websites or blogs is strictly prohibited.
Template By Kunci Dunia